Президент WBO виступив з вимогою провести бій Усика проти Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент WBO виступив з вимогою провести бій Усика проти Джошуа

Президент WBO виступив з вимогою провести бій Усика проти Джошуа
Джерело:  online.ua

Бій українського боксера Олександра Усика й британського чемпіона Ентоні Джошуа необхідно організувати наступним для бійців, вважає президент Всесвітньої боксерської організації Пако Валькарсель. Він закликав од проведення захисту титулі, який набув обов'язкового статусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

Голова WBO похвалив виступ британця проти болгарського претендента на чемпіонство Кубрата Пулєва.

"Джошуа фантастично виглядав у бою проти Пулєва. Що стосується обов'язкового захисту титулу, то (Едді) Хірн знає, що значить зобов'язання. Тепер все в його руках", - нагадав Валькарсель.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа бажає зустрітися на рингу проти свого земляка Тайсона Ф'юрі, у бою визначиться абсолютний чемпіон світу в дивізіоні. Утім, цю зустріч неможливо організувати, оскільки на його титули були претенденти.

Наприклад, претендвав на пояси Джошуа згаданий Пулєв, напередодні він програв у бою. Наступним претендентом має бути українець Усик, який вже дорікав потенційному опоненту, що той намагається якомога пізніше відтягнути цю зустріч.

Раніше Джошуа все ж таки допустив бій проти Усика.

"Якщо ми не змусимо Ф’юрі битися з Джошуа, а Ентоні переможе Кубрата Пулєва, то бою з Усиком – бути. Гарантія – мільйон відсотків", - говорив тоді його промоутер Едді Хірн.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Лондоні на Уемблі Арена відбувся один з найбільш очікуваних  двобоїв року — на ринг вийшли Ентоні Джошуа і Кубрат Пулєв, які боролися за право володіти титулами чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі, якими зараз володіє Джошуа. Бій між Джошуа і Пулєвим закінчився достроково в 9 раунді — Ентоні відправив у нокаут Кубрата, який до цього вже двічі побував на підлозі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?