Мені подобається ідея: Трамп зробив несподівану заяву про власний імпічмент
Категорія
Світ
Дата публікації

Мені подобається ідея: Трамп зробив несподівану заяву про власний імпічмент

Мені подобається ідея: Трамп зробив несподівану заяву про власний імпічмент
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп зробив несподівану заяву про справу свого імпічменту, розпочату у Конгресі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

За словами державного лідера, він готовий приділити увагу цьому процесу, хоч той цього не коштує.

"Хоч я й не зробив нічого поганого й не хочу надавати ваги цьому безґрунтовному фальшивому процесу, мені подобається ідея, і, щоб змусити Конгрес знову зосередитися, я серйозно подумаю над цим!" - проінформував Трамп.

Втім, представники Демократичної партії у Конгресі не висловлювали планів про запрошення президента як свідка. Спікерка Палати представників Ненсі Пелосі запросила його виступити протягом відкритих слухань цього тижня.

"Трамп може постати перед комітетом і говорити, висловити всю правду, яку він хоче і якщо він цього захоче", - додала вона.

Також посадовці можуть отримати свідчення у письмовому вигляді.

Як повідомляв ONLINE.UA, представник Ради національної безпеки США Тім Моррісон стверджує, що адміністрація дійсно тисла на Україну питанням про військову допомогу. На думку посадовця, під час розмови з Володимиром Зеленським Дональд Трамп не припустив помилок та порушень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?