"Мені подобається": Трамп передав послання Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

"Мені подобається": Трамп передав послання Зеленському

"Мені подобається": Трамп передав послання Зеленському
Джерело:  Укрінформ

Візит глави держави Володимира Зеленського до США та його зустріч із Дональдом Трампом можлива після дострокових парламентських виборів в Україні, можливо вже в серпні. Про це повідомив посол України у Вашингтоні Валерій Чалий, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Укрінформ".

"Президент України отримав запрошення президента США Дональда Трампа, яке має чіткі сигнали. Мені дуже подобається його зміст – про стратегічне партнерство, про те, що президент США і Сполучені Штати підтримують Україну, і яке містить запрошення відвідати Білий дім", - розповів дипломат.

За його словами, йдеться про найближчі місяці.

 "Ми сподіваємося, що мова йде про (період – ред.) одразу після виборів. У нас зараз відбувається виборчий процес, і після виборів, сподіваюсь, не затягуючи, в серпні – це залежить від графіка президента України, який очевидно має насичену програму – ми будемо мати таку важливу зустріч у Вашингтоні", - сказав Чалий.

Окрім того, він наголосив, що важлива не тільки дата, а й зміст перемовин.

"У нас є про що говорити, у нас є що запропонувати Сполученим Штатам, у США є що запропонувати нам", - додав посол.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп 11 червня заявив, що отримав дуже теплий лист від північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?