Трамп похизувався "теплим" листом від Кім Чен Ина
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп похизувався "теплим" листом від Кім Чен Ина

Трамп похизувався "теплим" листом від Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп 11 червня заявив, що отримав дуже теплий лист від північнокорейського лідера Кім Чен Ина, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Також політик назвав чудовим своє листування з північнокорейським лідером.

За слова Дональда Трампа, у Пхеньяні відбувається щось позитивне, однак жодних подробиць надавати не став.

Варто зазначити, що у Білому домі стверджують, що третій саміт між президентом США Дональдом Трампом і лідером КНДР є можливим за бажання Пхеньяна.

Попередній саміт КНДР і США проходив в столиці В'єтнаму 27-28 лютого. Після кількох зустрічей, в тому числі сам на сам, Дональд Трамп і Кім Чен Ин не змогли дійти згоди і не стали підписувати спільний документ.

Аналітики кажуть, що Кім Чен Ин, можливо, вимагав надмірного послаблення санкцій і натомість пропонував занадто мало кроків із ядерного роззброєння.

Нагадаємо, перша зустріч Трампа з Кім Чен Ином відбулася у Сінгапурі рік тому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, північнокорейський лідер Кім Чен Ин віддав наказ стратити п’ятьох чиновників, оскільки він вважав їх винними у провалі другого саміту з очільником Білого дому Дональдом Трампом в Ханої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?