Менторська сесія з євроінтеграції пройшла для студентів Одеської юридичної академії
Категорія
Освіта
Дата публікації

Менторська сесія з євроінтеграції пройшла для студентів Одеської юридичної академії

Студенти
Джерело:  online.ua

Для національного університету "Одеська юридична академія" відбулася сесія у рамках програми «Менторство для лідерів: європейська інтеграція та відновлення України».

Студенти Одеської юридичної академії зустрілися з провідними діячами України

Цього разу досвідом із молоддю ділились президент ТПП України Геннадій Чижиков та посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич.

Ця програма об’єднує провідних державних та громадських діячів для того, щоб підтримати студентів у їх прагненні стати лідерами та сприяти майбутньому відновленню країни.  

Геннадій Чижиков відомий у бізнес-спільноті своєю дисципліною. Він пробіг 104 марафони та є майстром спорту з фехтування.

Геннадій Чижиков
Президент ТПП України Геннадій Чижиков та голова ГО "UA Experts" Сергій Ніжинський

Чижиков переконаний, що в часи кризи слід навчатися і розвивати свою витримку. Втім з важливими рішеннями треба визначатися у гарному настрої. 

Щаслива людина завжди успішна, а от успішна — далеко не завжди щаслива. Тренуйте щастя.  

Геннадій Чижиков

Геннадій Чижиков

Президент ТПП України

Він переконаний, що лідерами не народжуються, а лідерами стають. Чижиков порадив студентам завжди сідати на перший ряд, адже так їх зможуть краще запам’ятати. Також це чудова можливість, щоб розгледіти всі деталі виступу лектора. “Навчіться займати перший ряд у житті”, — додав очільник ТПП України.

Дипломатичний корпус програми «Менторство для лідерів: європейська інтеграція та відновлення України» цього разу представив посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич.

Антон Кориневич
Посол з особливих доручень МЗС Антон Кориневич та голова ГО "UA Experts" Сергій Ніжинський

Дипломат зазначив, що зараз для студентів, які цікавляться міжнародним правом, є величезна кількість можливостей: від міжнародного договірного права до роботи з притягнення до відповідальності за скоєні воєнні злочини.  

У наших дітей буде дуже важливе питання до всіх нас: що ти робив під час війни? Через 5-10 років, чи зможеш ти жити з цим, коли стоять такі екзистенційні питання.

Антон Кориневич

Антон Кориневич

Посол з особливих доручень МЗС України

Він нагадав, що всі люди різні, і кожен робить щось своє. Може, хтось хоче бути поліцейським, хтось прокурором, хтось адвокатом. У студентів академії є можливість спробувати все через стажування і не обмежувати себе у виборі.

Нагадаємо, що Програма «Менторство для лідерів» реалізується ГО «UA Experts» за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?