Мер Дніпра закликає людей евакуюватися з міста
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Дніпра закликає людей евакуюватися з міста

Мер Дніпра закликає людей евакуюватися з міста
Джерело:  online.ua

7 квітня міський голова Дніпра Борис Філатов закликав мешканців міста, які виїхали за його межі, поки що не повертатися. Окрім того, мер просить містян, які мають можливість евакуюватися на Захід країни або за кордон, зробити це.

Джерело: Дніпропетровська ОВА

Мер Дніпра Філатов просить людей виїхати з міста

Наразі ми рекомендуємо усім переселенцям не затримуватися у Дніпрі, а їхати далі. А тим, хто думає, чи повертатися, все ж пересидіти у безпеці. Найближчим часом очікується загострення ситуації на Донецькому напрямку, саме тому я рекомендую за можливості та якщо ви не задіяні у критичній інфраструктурі, евакуюватися,– наголосив мер Дніпра.

За словами Бориса Філатова, комунальні підприємства та лікарні міста наразі працюють у штатному режимі - є запас ліків на кілька місяців, а невдовзі надійде партія медикаментів з Ізраїлю.

Щодо водопостачання, у нас достатньо хлору для очищення води. Є запаси усіх необхідних ресурсів. Нам допомагає Ізраїль з поставкою медикаментів, за що я їм дуже дякую, - зазначив міський голова Дніпра.

Варто також зазначити, що заступник Філатова, Михайло Лисенко, зараз займається евакуацією великих тварин з екопарку Фельдмана:

Ми намагаємося врятувати якомога більше тварин, особливо тих, кого важко перевозити. Це леви, тигри, ведмеді та інші. Також на базі закладу "Зооконтроль" знаходяться на утриманні собаки наших захисників, які чекають їх повернення живими і здоровими! - зазначив Лисенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?