Мер Києва розповів подробиці про пошкодження «скляного» мосту
Категорія
Україна
Дата публікації

Мер Києва розповів подробиці про пошкодження «скляного» мосту

Мер Києва розповів подробиці про пошкодження «скляного» мосту
Джерело:  online.ua

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів подробиці інциденту з пошкодженням нового велосипедно-пішохідного мосту. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Кличка, найбільш вірогідною версією є те, що вандали для пошкодження скла використали молоток, гирю чи гантелю.

За словами мера Києва, зловмисникам вдалось пошкодити лише верхній «декоративний» шар скла. Основна «броньована» частина залишилася неушкодженою, тому оглядовий елемент відновлять вже сьогодні. Скло має великий запас міцності, оскільки витримує вагу 1150 кг на 1 кв.м.

Кличко також заявив, що крім додаткових відеокамер на самому мосту, будуть встановлені додаткові «засоби безпеки» під мостом, щоб ні в кого не з’явилося бажання пошкодити скляні елементи з землі.

На відео, яке столичний градоначальник опублікував у своєму Фейсбуці, він висловлює жаль про те, що вандали, які пошкодили міст, не люблять Київ, «нічого не створюють, а знищують те, що створюють інші».

Нагадаємо, що відкриття нового велосипедно-пішохідного мосту, який з’єднує Хрещатий парк з Володимирською гіркою, відбулося в суботу. У першу ж ніч після відкриття скляний оглядовий елемент на мосту був пошкоджений невідомими. За версією російських пропагандистів, це сталося після того «як брати Кличко стрибали на мосту».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?