Новий пішохідний міст у Києві пошкодили у першу ж ніч: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий пішохідний міст у Києві пошкодили у першу ж ніч: що сталося

Новий пішохідний міст у Києві пошкодили у першу ж ніч: що сталося
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що відкриття нового велосипедно-пішохідного мосту в Києві сталося лише вчора, вже не обійшлося без неприємностей. За свідченнями очевидців, один зі скляних оглядових елементів був пошкоджений в першу ж ніч.

Як повідомляє ONLINE.UA, за однією з версій скло було обстріляне з нарізної зброї людиною, яка перебувала під мостом. Ця інформація з’явилась у пабліку dtp.kiev.ua.

За іншою версією, представники Муніципальної варти стверджують, що скло тріснуло після того, як вчора ввечері на ньому довго стрибала група невідомих людей. Так чи інакше, але зараз міст закритий для відвідувачів.

Міський голова Києва у своєму Facebook підтвердив, що скло було пошкоджене навмисно вандалами.

Цікаво, що російські ЗМІ вже висловили власну версію того, що відбулося. На переконання журналістів «Газета.ру», скло на новому мосту тріснуло через те, що по ньому стрибали брати Кличко.

За інформацією самого Віталія Кличко, не виключається, що міст справді був пошкоджений через обстріл зі зброї. 1 квадратний метр такого скла витримує навантаження у 1150 кг. Тому версія про те, що воно тріснуло через те, що на ньому хтось стрибав, виглядає малоймовірною.

Нагадаємо, що вартість будівництва мосту обійшлась столичному бюджету у 260 млн гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?