Мер Одеси заперечив підтримку переговорів з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мер Одеси заперечив підтримку переговорів з РФ

Мер Одеси заперечив підтримку переговорів з РФ
Джерело:  online.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов заперечив, що виступає за переговори з РФ. Він зазначив, що всі вони можливі після того, як російські війська залишать Україну.

Джерело: Геннадій Труханов

Мер Одеси заперечив слова про переговори з РФ

Не став би коментувати інформаційні провокації рашистів, проте, на жаль, ціла низка українських ЗМІ передрукували російське вкидання. Цитую російські новинні агенції: «Мер Одеси Геннадій Труханов закликав вести переговори з росією». Вимушений офіційно заявити, що це є брехнею від першого до останнього слова. Можу лише з задоволенням зазначити, що ЗМІ кремлівських окупантів вдаються до фейків, мета яких очевидна - схилити Україну до переговорів.

Труханов зазначив, що вимушений коротко повторити ті ж слова, які говорить з 24 лютого - окупанти мають бути вигнані з усієї території нашої країни.

Ми будемо боротись до нашої остаточної Перемоги. Усі переговори - після того, як росіяни покинуть нашу землю. В Україні сталася безпрецедентна консолідація суспільства. Ми всі єдині, як ніколи. Спроби російської пропаганди посіяти розкол у наших лавах - приречені. Президент - лідер нації. Крим - це Україна. Віримо у ЗСУ! Перемога буде за нами! – написав Труханов.

 Нагадаємо, що в інтерв’ю італійському виданню "Corriere della Sera" Труханов заявив, що виступає проти знесення пам’ятника Катерині II, а також вважає, що у цій війні потрібно йти шляхом переговорів, а не прямої конфронтації.

Я вважаю, що важливо діяти політично, адже на кону життя мільйонів людей. Я не хочу, щоб мене неправильно зрозуміли. Очевидно, я мрію повернутися до наших кордонів у 1991 році, але треба крок за кроком домовлятися, поступово шукати компроміси, уникати конфронтації, — сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?