Мережу підкорила короткометражка про Джокера та Бетмена
Категорія
Культура
Дата публікації

Мережу підкорила короткометражка про Джокера та Бетмена

Мережу підкорила короткометражка про Джокера та Бетмена
Джерело:  online.ua

Віддані фанати кіновсесвіту DC знайшли новий спосіб вдихнути життя в улюблених персонажів — так, нещодавно вони вирішили зняти новий короткометражний фільм про Бетмана та Джокера у жанрі "психологічний похмурий детектив". Оскільки саме людина-кажан один з найяскравіших протагоностів коміксів DC, студія Bat in the Sun зробила його головним героєм стрічки "Бетмен: вмирати легко". Не забув режисер фільму й про головного ворога кажана - Джокера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал Вatinthesun.

Автори короткометражки вирішили розповісти історію про нову зустріч Бетмена і Джокера. За сюжетом, антогоніст страждає від раку шкіри й хоче, щоб його заклятий ворог полегшив його долю, тому просить Бетмена вбити його. Паралельно у стрічці оповідається про зниклих офіцерів поліції.

Варто звернути увагу на те, що у фільмі Бетмена зіграв Кевін Портер ("Секретні матеріали"), а Джокером став один з режисерів стрічки – Аарон Шенке, детектива поліції Харві Буллока зіграв Майкл Медсен, відомий за фільмами "Скажені пси", "Донні Браско", "Вбити Білла", "Місто гріхів".

"Ми хочемо створити короткометражний фільм за участю Темного лицаря і принца-клоуна, замкнутих у словесній битві, який дає більш глибокий погляд їх складних персонажів. Ми хочемо дати фанатам те, чого вони завжди жадали, за допомогою цих персонажів. Психологічний, похмурий детектив, схожий на фільм жахів. Цей фільм створений фанатами для фанатів. У цьому фільмі будуть представлені всі оригінальні костюми, декорації та музичний супровід", – прокоментував свою нову роботу режисер фільму Аарон Шенке.

Фанати кіновсесвіту DC зізнаються, що залишилися в захваті від короткометражки "Бетмен: вмирати легко" - вони активно коментують фільм у мережі.

"Це шикарно!; Джокера актор зіграв на 5+ - мушу визнати, це неймовірна робота; ми всі чекаємо на продовження; просто бомба! дуже талановито все знято; ви молодці!; Мені сподобалося, як вони представили у цьому фільмі Бетмена. Деякі його частини майже завжди були затемнені, що робило його загадковішим і страшнішим; Джокер закохує в себе", - коментують фільм у мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Квентін Тарантіно розкритикував оскароносний фільм "Джокер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?