Мережу розсмішили нові фото Путіна без шапки з тайги
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу розсмішили нові фото Путіна без шапки з тайги

Мережу розсмішили нові фото Путіна без шапки з тайги
Джерело:  online.ua

Цими вихідними, 20-21 березня, російський глава Володимир Путін раптово вирушив на відпочинок в Сибір. З собою він прихопив міністра оборони РФ Сергія Шойгу, з яким прогулявся по тайзі і покатався на всюдиході. Кремль вже показав нові фото Путіна з відпочинку в тайзі, які розсмішили росіян. У мережі здивувалися тому, що Путін розгулює по Сибіру без шапки і порівняли його зі світською левицею, яка вийшла на полювання, передає ONLINE.UA.

 Фото Путіна без шапки з тайги - kremlin.ru

"Володимир Путін разом з міністром оборони Сергієм Шойгу проводить вихідні в Сибірському федеральному окрузі. Вони катаються на всюдиході і здійснюють піші прогулянки в тайзі. Міністр оборони також показав президенту свою майстерню, в якій він займається виготовленням виробів з деревини", - прокоментував спікер Кремля Дмитро Пєсков відпочинок Путіна в тайзі.

Фото Путіна без шапки з тайги - kremlin.ru

Росіяни висміяли нові фото Путіна. Вони пишуть у соцмережах, що глава Кремля вирішив пропіаритися після заяви американського лідера Джо Байдена про Путіна-вбивцю.

Фото Путіна з тайги - kremlin.ru

"Він і там на високих підборах, без шапки і без окулярів? Прямо світська левиця !; Дешевий піар такий, після слів Байдена; На фото тост за Геленджик, що б палац стояв, а їм за це нічого не було; Гітлер теж в горах знімав; Ну ось нам і показали наступника. Судячи з того, що вони постійно разом відпочивають, відносини там більшому ніж формальні; Я не зовсім розумію, це дійсно смішні фотографії або мені смішно?) ", - коментують в мережі фото Путіна в тайзі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Москва почала оперативно діяти після заяви Байдена про Путіна-вбивцю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?