Мережу шокувала дівчина-янгол з "тілом диявола" - неймовірні світлини та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу шокувала дівчина-янгол з "тілом диявола" - неймовірні світлини та відео

Мережу шокувала дівчина-янгол з "тілом диявола" - неймовірні світлини та відео
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі не втомлюються обговорювати шокуючі світлини дівчини-лікаря з "обличчям ангела і тілом диявола". Так дівчину описують фанати на її сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Відомо, що красуня Юань Херонг працює лікарем і незабаром збирається вийти заміж. Що цікаво, саме ролик з її примірки весільних нарядів привернув увагу громадськості до дівчини.

 Ролик демонструє, як мила дівчина у відвертій нижній білизні прикривається сукнею, а потім прибирає її. Дівчина демонструє неприродно накачані м'язи і рельєф.

При витончених і ніжних рисах обличчя дівчина має накачане, м'язисте тіло, а її стегна шанувальники називають "базуками".

Контраст між обличчям і тілом дівчини настільки помітний, що її описують як дівчину з "обличчям ангела, але з тілом диявола". Інші користувачі Мережі відзначили, що її "стегнами-базуками" можна розчавити людину. Судячи з акаунту Херонг, вона багато часу проводить в тренажерному залі і бере участь у змаганнях з бодібілдингу, хоча працює дівчина лікарем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український борець греко-римського стилю Жан Беленюк виграв Чемпіонат світу з боротьби в Нур-Султана (Казахстан). Він здобув перемогу в фіналі вагової категорії до 87 кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?