Мерія Києва попередила про загрозу - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Мерія Києва попередила про загрозу - що сталося

Мерія Києва попередила про загрозу - що сталося
Джерело:  online.ua

КМДА звернулася до киян з попередженням щодо несподіваної зміни погоди у середу, 5 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу міського керівництва.

За даними Укргідрометцентру, на столицю насувається південний антициклон.

"Так, протягом доби 5 лютого – значні опади переважно у вигляді мокрого снігу та снігу, налипання мокрого снігу, вранці та вдень пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 5-10 см (1 рівень небезпечності, жовтий)", - зазначили у мерії.

Представники Управління з питань цивільного захисту закликали автомобілістів тимчасово утриматися від поїздок особистим транспортом. Якщо цього жодним чином не уникнути, водіям необхідно посилити обережність на дорозі та не залишати машин обабіч вулиць. Це необхідно, щоб снігоприбиральна техніка могла робити свою справу.

"Окрім того, із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, киян просять бути обережними, пересуваючись містом, і дотримуватись порад під час ожеледиці", - додали у пресслужбі.

Поради рекомендують, перш за все, не тримати руки у кишенях та уникати металевої поверхні (люки на дорогах) через підвищену слизькість.

Як повідомляв ONLINE.UA, після майже весняної погоди у вихідні 1-2 лютого, українців очікує значне погіршення ситуації вже з нового тижня. Похолодання супроводжуватиметься дощами та снігопадами. Морозна погода прийде в Україну вже 5 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?