Мерія відповіла, що буде з транспортом у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Мерія відповіла, що буде з транспортом у Києві

Мерія відповіла, що буде з транспортом у Києві
Джерело:  online.ua

Місцева влада Києва не планує переривати роботу громадського транспорту, а також обмежувати в'їзд чи виїзд зі столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву першого заступника очільника КМДА Миколи Поворозника.

За його словами, відповідного рішення не ухвалювали.

"Комісія рішення про закриття міста на в’їзд чи виїзд не приймала і поки що такого рішення не планується приймати", - пояснив він.

Посадовець додав, усі обмеження щодо руху між Києвом та іншими населеними пунктами існують лише на рекомендаційному рівні.

Поворозник лише порадив дотримуватися масочного режиму під час користування громадським транспортом. Також слід обмежити контакти із суспільством, родичами включно. Пересуватися перш за все необхідно маршрутами між роботою, домом, аптекою, магазином.

Тимчасове скасування усіх поїздок потягом належить до повноважень центрального уряду.

Нагадаємо, у Києві карантин став чинним з 12 березня. Мерія розпорядилася тимчасово закрити дитячі садки, школи та виші.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський створив координаційну раду з протидії поширенню коронавірусу COVID-19. Український лідер уже підписав відповідний указ. В документі вказано, що поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2, створює загрозу особистій, громадській та державній безпеці, спричиняє тяжкі соціально-економічні та демографічні наслідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?