Меркель прокоментувала своє тремтіння біля Зеленського
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель прокоментувала своє тремтіння біля Зеленського

Меркель прокоментувала своє тремтіння біля Зеленського
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель пояснила свій не надто здоровий стан під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє ONLINE.UA.

Як зазначалося раніше, 18 червня, коли Меркель у спекотну погоду зустріла Зеленського біля свого офісу й обоє лідерів слухали виконання національних гімнів, канцлерка тремтіла та похитувалася.

Подібна поведінка привернула увагу журналістів, які зробили висновок, що Меркель виглядала нездоровою. Та на прес-конференції за підсумками зустрічі з Зеленським Меркель запевнила, що вже почувається краще.

"Відтоді я випила принаймні три склянки води – я, очевидно, потребувала цього, тому зараз я почуваюся дуже добре", - сказала вона.

Зеленський додав, що під час інциденту стояв поруч з Меркель.

"Я стояв поруч з нею, повірте мені, вона була в безпеці", - сказав глава держави. Меркель у відповідь на його коментар засміялася.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України заявив, що під час можливої зустрічі з лідером Росії в першу чергу підніме питання окупованих територій – Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?