Зеленський розповів, що скаже Путіну при зустрічі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський розповів, що скаже Путіну при зустрічі

Зеленський розповів, що скаже Путіну при зустрічі
Джерело:  online.ua

Президент України заявив, що під час можливої зустрічі з лідером Росії в першу чергу підніме питання окупованих територій – Криму і Донбасу. Про це Зеленський розповів в інтерв’ю німецькому журналу Bild, повідомляє ONLINE.UA.

Відповідаючи на питання журналіста про те, якими будуть перші слова, які Путін почує від нього, Зеленський відповів: «Почнемо з того, що Донбас і Крим – це Україна».

На наступне питання кореспондента Bild, чи не втрачено Крим для України назавжди, Зеленський відповів:

«Крим – це Україна. І ми сподіваємося, що незабаром ми його повернемо. Я дуже люблю Крим. Я був там багато-багато разів. Це унікальне місце в Україні з його природою та історією. завжди був і залишається частиною України»

Як відомо, український президент 17 та 18 червня здійснює офіційний візит до Франції та Німеччини. Після вчорашньої зустрічі з Емануелем Макроном Володимир Зеленський сьогодні зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Також запланована зустріч з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером.

Нагадаємо, що вчора після переговорів з Володимиром Зеленським Емануель Макрон заявив, що не хоче допустити повного виходу Росії з Ради Європи. Але щодо інших санкцій, то президент Франції заявив, що їх необхідно продовжувати, поки не будуть виконані умови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?