Меркель та Макрон підготували для Зеленського неприємний сюрприз - експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель та Макрон підготували для Зеленського неприємний сюрприз - експерт

Меркель та Макрон підготували для Зеленського неприємний сюрприз - експерт
Джерело:  24 канал

Виконавчий директор Українського інституту майбутнього (UIF) Віктор Андрусів попередив, що український лідер Володимир Зеленський під час зустрічі в нормандському форматі опиниться в дуже некомфортній ситуації, оскільки президент Франції Еммануель Макрон та канцлерка Німеччини Ангела Меркель хочуть почати домовлятися з Росією.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Наш президент буде в дуже некомфортній ситуації, оскільки Макрон, Меркель і Путін діятимуть спільно. Суть цілей Макрона і Меркель – зняти проблему України з міжнародного порядку денного. Тобто вони хочуть почати домовлятися з Росією", – пояснив політичний експерт.

За його словами, у міжнародних лідерів є з Росією питання значно більшого характеру – Китаю, безпеки в Європі і кліматичних угод, зрештою світової фінансової кризи, яка наближається.

"Їм потрібна Росія як повноцінний партнер у діалозі, з яким вони можуть про це розмовляти",- додав експерт.

На його думку, це неможливо на фоні конфлікту в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський розповів, про що хоче домовитися з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?