Меркель зробила попередження Євросоюзу
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель зробила попередження Євросоюзу

Меркель зробила попередження Євросоюзу
Джерело:  online.ua

Німеччині та ЄС потрібно провести ще велику роботу, щоб "протистояти темним силам", які знаходять все більшу підтримку в багатьох країнах світу. З даною заявою виступила канцлерка Німеччини Ангела Меркель, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"У Німеччині, очевидно, ці сили завжди повинні розглядатися у певному контексті, в контексті нашого минулого, що означає, що ми повинні бути набагато більш пильними, ніж інші", - сказала вона.

На думку канцлерки, її країна має протистояти "примарам минулого".

 "Ми повинні розповідати нашій молоді, що історія принесла нам і іншим" - сказала канцлерка.

Варто зазначити, щ нещодавно один з провідних урядовців попередив німецьких євреїв, щоб вони не носили кіпу на публіці після зростання кількості антисемітських нападів. Звертаючись до зростання антисемітизму, Меркель сказала, що в Німеччині "завжди була певна кількість антисемітів, на жаль."

"Досі немає жодного дитячого садка для єврейських дітей, жодної школи для єврейських дітей, які не повинні охоронятися німецькими поліцейськими", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меркель заявила, що Європейська комісія більше не в змозі зупинити суперечливий газопровід "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?