Меркель звернулася до Гончарука з неочікуваною пропозицією
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель звернулася до Гончарука з неочікуваною пропозицією

Меркель звернулася до Гончарука з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель привітала Олексія Гончарука з обранням на посаду глави уряду України, а також запросила його на зустріч до Берліна, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу уряду ФРН.

 Канцлерка підкреслила, що Німеччина підтримує Україну щодо ключових реформ у сфері правосуддя, децентралізації і боротьби з корупцією.

"Німеччина хоче працювати в тісному діалозі з багатьох викликів, які стоять перед Україною. Мета залишається в тому, щоб Україна сформувала своє власне майбутнє з суверенітетом і повною територіальною цілісністю", - йдеться в листі.

Вказано, що ФРН зацікавлена в подальшому поглибленні двосторонніх економічних відносин з Україною. Також Меркель запросила Гончарука до Берліна.

"Я була б дуже рада вітати вас найближчим часом в Берліні", - зазначила канцлерка.

Як повідомляв ONLINE.UA, політолог та заступник голови Українського інституту аналізу і менеджменту політики Владислав Дзівідзінський вважає, що новий очільник Кабміну Олексій Гончарук є креатурою президента Зеленського. За словами експерта, головне, наскільки він є хорошим виконавцем, і яку концепцію втілюватиме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?