"Мертві душі" в Україні: Гончарук розповів про майбутні кроки
Категорія
Політика
Дата публікації

"Мертві душі" в Україні: Гончарук розповів про майбутні кроки

"Мертві душі" в Україні: Гончарук розповів про майбутні кроки

Прем'єр-міністрів України Олексій Гончарук анонсував можливе проведення перепису громадян України вже у 2019 році. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, наразі уряд працює над відповідним питанням. Перепис був раніше запланований на грудень 2020 року.

"От ми зараз цим займаємось і хочемо дуже провести перепис цього року. Бо за нашими оцінками, це дозволить державі зекономити наступного року величезні кошти. Зникнуть "мертві душі", нам треба побачити – скільки нас", - підкреслив Гончарук.

Він додав, що українська влада не має чіткого розуміння дійсного населення держави, бо останній перепис проведений у 2001 році.

Нагадаємо, Гончарука призначили на відповідну посаду ввечері у четвер, 29 серпня. Оновлена Верховна Рада проголосувала за його кандидатуру та підтримала склад Кабміну.

Як повідомляє ONLINE.UA, новий український прем'єр раніше виступив з твердою заявою про можливість подолання організованої контрабанди протягом 2019 року. Гончарук вважає, що голова митниці - Максим Нефьодов - гарний спеціаліст та з допомогою ГПУ та СБУ злочинність буде зупинено.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?