Прем'єр Гончарук у перший день роботи дав гучну обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Гончарук у перший день роботи дав гучну обіцянку

Прем'єр Гончарук у перший день роботи дав гучну обіцянку
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що довіряє голові Державної митної служби Максиму Нефьодову. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, контрабанда стала історією, з якої потрібно закінчити протягом поточного року.

"Є Макс Нефьодов. Я йому дуже довіряю і вважаю, що він дуже сильний менеджер, чесна людина. І я дуже сподіваюся на те, що вже цього року контрабанда як системне явище піде в минуле", - підкреслив прем'єр.

Гончарук додав, що держава наразі має все необхідне для боротьби з зазначеним явищем. Йдеться про згадану митницю, СБУ, Прикордонну службу.

Новий керівник уряду зазначив, фахівці оцінюють обсяги контрабанди у мільярди доларів. Її подолання - це певні ресурси для бюджету.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерт-політолог вважає Гончарука, Івана Баканова з СБУ та Руслана Рябошапку з ГПУ цільною частиною команди президента Володимира Зеленського і зазначає, що конфліктів поміж ними бути не повинно. Вони будуть йти "у фарватері" президентської програми, проте курс безпосередньо Кабінету міністрів досі невідомий у деталях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?