Мешканка М'янми випадково зняла військовий переворот, поки займалася аеробікою перед парламентом
Категорія
Світ
Дата публікації

Мешканка М'янми випадково зняла військовий переворот, поки займалася аеробікою перед парламентом

Мешканка М'янми випадково зняла військовий переворот, поки займалася аеробікою перед парламентом
Джерело:  online.ua

Мешканка М’янми вирішила записати на відео ранкове заняття з аеробіки, але її танець випадково повстав на тлі військового перевороту у країні. Авторкою ролику зі столиці країни Найп'їдо стала, за даними медіа, Кхін Нін Вай, яка тренується так вже 11 місяців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Відео стало буквально вірусним — жінка незворушно продовжувала танець і не бачила драматичних подій, які розвивалися позаду. За її спиною можна побачити автостраду до Асамблеї Союзу — двопалатного парламенту М’янма.

Під час танцю за спиною спортсменки з’явилася колона машин, яка рушила до блок-посту на дорозі, а згодом перетнула його.

Пізніше після публікації відеоролика Кхін Нін Вай заявила через соціальні мережі, що всі локації та події цілком реальні, у неї є інші кадри з цього ранку.

“Як гармонує фонова музика та фон в цілому! Ще перед тим, як я почула новини вранці, моє відео з аеробікою назавжди мені запам’яталося” - наголосила вона.

Нагадаємо, М’янма — країна на Південному Сході Азії, вона розташована поряд з Таїландом, Бангладешем, Китаєм, В’єтнамом та Малайзією. Кількість населення сягає приблизно понад 54 мільйони мешканців.

Державний переворот у М’янмі стався 1 лютого. Його провела група військовослужбовців найвищого рівня. Перед тим силовий блок програв вибори на користь продемократичних політичних сил на чолі з міністеркою Аун Сан Су Чжі та президентом Віном М'їном.

Хунта оголосила про введення режиму надзвичайного стану на цілий рік і підтвердила незаконний арешт лідерів країни після серії рейдів.

Як повідомляв ONLINE.UA, новим тимчасовим президентом став командувач збройними силами старший генерал Мін Аунг Хлайн. Військові були не згодні з результатами голосування і звинуватили керівництво країни в фальсифікаціях. Вони спробували оскаржити результати виборів у Верховному суді, але виборча комісія не знайшла доказів шахрайства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?