Мешканців Київщини закликають підготуватись до проблем із водопостачанням
Категорія
Україна
Дата публікації

Мешканців Київщини закликають підготуватись до проблем із водопостачанням

Мешканців Київщини закликають підготуватись до проблем із водопостачанням
Джерело:  online.ua

Керівник Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив жителів регіону про можливі перебої із водопостачанням через вимушені аварійні відключення електроенергії.

Джерело: Telegram-канал керівника Київської ОВА

Що відомо про ситуацію із електро та водопостачанням на Київщині 

Жителів Київщини просять поповнити запаси питної та технічної води. У разі відсутності води можна скористатися колонками.

31 жовтня російські війська здійснили черговий масований ракетний обстріл території України - випустили 50 ракет. Через обстріли була пошкоджена енергетична інфраструктура в Київській області, в результаті чого 80% споживачів столиці залишилися без водопостачання.

1 листопада мер Києва Віталій Кличко заявив, що планових відключень водопостачання в Києві не буде.

У той же час у Києві станом на 4 листопада скасували аварійні відключення електроенергії та повернулись до механізму відключень за графіками.

У Києві відбій екстрених аварійних відключень. В усіх районах застосовуються лише стабілізаційні відключення за графіками, - повідомляється у чат-боті сервісу YASNO.

Графіки стабілізаційних відключень у столиці можна знайти за  посиланням.

Мешканців Києва також закликають уникати користування ліфтами у періоди стабілізаційних відключень електроенергії.

Оскільки можливі певні відхилення від графіків, варто планувати свій час так, щоб перестати користуватися ліфтами за 30-40 хвилин до початку відключення, - зазначають представники КМДА.

У Департаменті муніципальної безпеки зазначають, що через аварійні та стабілізаційні відключення електропостачання у Києві збільшилась кількість викликів на деблокування дверей ліфтової кабіни.

Також в КМДА для мешканців столиці опублікували правила, яких слід дотримуватися, якщо "застрягли" у ліфті.

Із графіками відключень можна ознайомитися на  сайті ДТЕК.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?