Мессі, Роналду та ван Дрейк: хто стане кращим гравцем сезону УЄФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі, Роналду та ван Дрейк: хто стане кращим гравцем сезону УЄФА

Мессі, Роналду та ван Дрейк: хто стане кращим гравцем сезону УЄФА
Джерело:  online.ua

Трійка відомих футболістів пройшла у шорт-ліст конкурсу на звання Кращого гравця сезону 2018/2019 УЄФА.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

Переможці усіх нагород асоціації будуть оголошені 29 серпня. Це відбудеться під час жеребкування групового етапу в Монако.

Загалом УЄФА назвала два списки - трійку та десятку лідерів. У шорт-лісті: кращий бомбардир Ліги чемпіонів та володар Золотої бутси Ліональ Мессі (зі збірної Аргентини та "Барселони"), переможець Ліги націй УЄФА та кращий бомбардир фінального етапу Кріштіану Роналду (зі збірної Португалії та "Ювентусу"), переможець та кращий гравець фіналу Ліги чемпіонів, срібний призер Ліги націй Вірджил ван Дейк (зі збірної Нідерландів та "Ліверпуля").

До списку з десяти кращих послідовно потрапили: Аліссон Беккер з "Ліверпуля", Садьо Мане з "Ліверпуля", Мохамед Салах з "Ліверпуля", Єден Азар з "Челсі" та "Реала", Маттейс де Ліхт з "Аякса" та "Ювентуса", Френкі де Йонг з "Аякса" та "Барселони", Рахим Стерлінг з "Манчестер Сіті".

Слід нагадати, що експерти обирають кращого футболіста, орієнтуючись на його виступ у внутрішніх, єврокубкових та збірних змаганнях.

Як повідомляв ONINE.UA, ФК "Динамо" вирішив замінити Олександра Хоцкевича Олексієм Михайличенком на посаді головного тренера. Попередній був звільнений після невдалого виступу на кваліфікаційному етапі Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?