Мессі забив історичний гол і повторив рекорд Пеле — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мессі забив історичний гол і повторив рекорд Пеле — відео

Мессі забив історичний гол і повторив рекорд Пеле — відео
Джерело:  online.ua

Ліонель Мессі грає за каталонську Барселону вже 17 років і напередодні йому вдалося повторити історичний рекорд кращого футболіста ХХ століття Пеле. У матчі 14-го туру чемпіонату Іспанії з Валенсією аргентинець забив у ворота гол, який став для нього 643. Правда, гра Барселони і Валенсії завершилася з рахунком 2:2, а такий результат не дав шансу "синьо-гранатовим" поліпшити свої позиції в турнірній таблиці іспанської Прімери. Пеле вже привітав Мессі з новим досягненням - він висловив захоплення колегою. Видовищне відео голу Мессі, який став історичним, опублікував ФБ "Барселона", передає ONLINE.UA.

Як відомо, історичний гол Мессі забив у кінці першого тайму матчу з "Валенсією". Цей гол дозволив йому зрівнятися з Пеле, який забив стільки ж голів, граючи за "Сантос" з 1956 по 1974 рік.

У твіттері каталонського клубу відзначили історичне досягнення Мессі малюнком, на якому Пеле коронує аргентинця.

"Як і ти, я знаю, як це - любити носити одну і ту ж футболку кожен день ... Вітаю тебе з історичною подією, Ліонелю. Перш за все вітаю з прекрасною кар'єрою в« Барселоні ». Історії, подібні до наших, про тривалу любов до одного клубу, в футболі стаються все рідше. Я дуже захоплююся тобою ", - прокоментував рекорд Мессі Пеле.

Як відомо, Пеле вважається одним з кращих футболістів в історії світового футболу. Всю свою кар'єру він виступав тільки за каталонську "Барселону", в складі якої вигравав різні турніри. На рахунку Месії 10 перемог на чемпіонатах Іспанії, 4 перемоги в Лізі чемпіонів. Він вигравав 6 разів Кубок Іспанії і три рази Клубний чемпіонат світу. Кожен сезон Мессі забиває неймовірну кількість голів і віддає безліч гольових передач. Також Мессі шість разів отримував премію "Золотий м'яч" як кращий футболіст - такого результату не домагався жоден футболіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що FIFA вибрала футболіста року- він обійшов Роналду і Мессі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?