Метеорологи розповіли, коли в Україні почнеться похолодання
Категорія
Україна
Дата публікації

Метеорологи розповіли, коли в Україні почнеться похолодання

Метеорологи розповіли, коли в Україні почнеться похолодання
Джерело:  online.ua

Вже з завтрашнього дня в Україні відчутно похолодає. За даними українського Гідрометцентру, повідомляє ONLINE.UA, 4 вересня погоду в більшості областей України визначатиме атмосферний фронт, який принесе дощі на Правобережжя та похолодання.

Причому Лівобережжя поки залишиться в більш теплому повітрі. Холодні маси з північного заходу дістануться лише Правобережжя.

У середу, 4 вересня, в Україні, окрім східної частини, Криму та Приазов'я, місцями пройдуть короткочасні дощі із грозою. Вітер буде переважно північно-західний, 7-12 м/с.

В ніч на 5 вересня температура вночі в західних, північних, Вінницькій області та на крайньому сході знизиться до 10-15°С. На решті території Україні втримається температура на рівні 16-20°С вночі та 19-24°С удень. На більшості областей Лівобережжя температура вдень 4-5 вересня становитиме 25-30°С.
У Києві пройдуть короткочасні дощі та грози. Температура вночі становитиме 13-15°С, удень 20-22°С.
На 5 вересня синоптики прогнозують на Півдні, більшості центральних, східних і Сумській областях короткочасний дощ та грози. На решті території буде без опадів. Важливо пам’ятати, що під час гроз місцями шквали можуть досягати 15-20 м/с.

На Заході та Півночі в ніч на 5 вересня температура знизиться до 8-13°С, удень буде 19-24°С. На решті території країни стовпчик термометра вночі опуститься до 11-16°С, на узбережжях морів до 19°С, удень – 23-28°С.
У Києві 5 вересня буде сухо та без опадів. Температура вночі становитиме 11-13°С, вдень 22-24°С.

Нагадаємо, що ураган «Доріан» на Багамах вчинив значні руйнування. Кількість загиблих зросла до 5 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?