Метро в Києві: мерія пояснила, коли запрацює підземка
Категорія
Україна
Дата публікації

Метро в Києві: мерія пояснила, коли запрацює підземка

Метро в Києві: мерія пояснила, коли запрацює підземка
Джерело:  online.ua

Київський мер Віталій Кличко стверджує, що метрополітен столиці перебуватиме закритим до визначеної дати - 3 квітня цього року - попри заяви окремих посадовців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг міського очільника у четвер, 19 березня.

За його словами, відновлення руху підземних поїздів не планується.

"Учора деякі люди, які не відповідають за транспортну галузь, зробили заяву, нібито можливо частково відновити роботу метрополітену. Це персональна думка цих людей... Скасування руху метрополітену до 3 квітня — захід вимушений, на випередження", - пояснив Кличко.

Мер нагадав, рух метрополітену лишається обмеженим у багатьох мегаполісах світу.

Нагадаємо, останні поїзди київської підземки припинили рух о 23:00 у вівторок, 17 березня. Разом з обмеженням щодо 10 пасажирів у салоні іншого транспорту це спричинило колапс у столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві місцева влада припускає відновлення роботи метрополітену, однак не у повному масштабі. За словами секретаря Київради Володимира Прокопіва, наразі триває обговорення можливих заходів, які забезпечать функціонування підземки у такому форматі. Йдеться про підтримку руху потягів для працівників стратегічних підприємств — тих, від яких залежить нормальне життя столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?