Ми бачимо протилежне: Блінкен висміяв Путіна та армію РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми бачимо протилежне: Блінкен висміяв Путіна та армію РФ

Ми бачимо протилежне: Блінкен висміяв Путіна та армію РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Держдепу США Ентоні Блінкен після візиту до Києва заявив, що суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж російський диктатор Володимир Путін. Свій прогноз американський дипломат озвучив під час пресконференції у нерозкритому місці поблизу польсько-українського кордону.

Джерело: CNN

Блінкен висміяв армію РФ й пообіцяв підтримку Україні

Суть така. Ми не знаємо, як розгортатиметься решта цієї війни, але ми знаємо, що суверенна незалежна Україна буде існувати набагато довше, ніж Владімір Путін. І наша підтримка України надалі буде продовжуватися. Вона триватиме, поки ми не побачимо остаточного успіху... Росія зазнала невдачі в Україні, а Україна досягла успіху. Росія прагнула відібрати суверенітет, відібрати її незалежність (України). Це не вдалося. Вона прагнула підтвердити могутність своїх військових, свою економіку. Ми, звичайно, бачимо якраз протилежне, - наголосив Ентоні Блінкен.

Як уже згадувалося раніше, під час засекреченого візиту Блінкен та Остін оголосили про нову військову допомогу Україні та іншим державам.

Очільник Держдепу США також підтвердив поступове повернення американських дипломатів в Україну та висунення кандидатури нового посла.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?