Ми будемо стежити: Єрмак заспокоїв українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми будемо стежити: Єрмак заспокоїв українців

Ми будемо стежити: Єрмак заспокоїв українців
Джерело:  online.ua

Новий голова Офісу президента України Андрій Єрмак наголосив під час першого брифінгу в середу, 12 лютого, що влада не збирається тиснути на журналістів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію виступу.

За його словами, медіа впливають на владу та надають їх можливість стати кращою.

"Я хотів би сказати, що за дорученням Президента України ОП разом з іншими державними установами буде гарантом свободи слова та незалежності медіа в нашій країні", - зазначив Єрмак.

На Банковій нібито будуть спостерігати за діяльністю Верховної Ради, щоб не допустити прийняття жодного законопроєкту, який обмежить свободу слова в Україні.

"Жодних законів, які будь-яким чином обмежили б права свободи слова в нашій країні, не буде прийнято. Це робота Верховної Ради, але, безумовно, ми будемо стежити за нею", - підкреслив новий керівник ОПУ.

Нещодавно президент Володимир Зеленський також в інтерв'ю наголосив, що не бачить нічого гарного в обмеженні роботи журналістів. Він пояснив таку позицію тим, що сам фактично вийшов з роботи в медіа.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Єрмак на брифінгу виступив із жорсткою заявою щодо війни на Донбасі. Він зауважив, що українська сторона готова до виконання усіх домовленостей, які досягнуті в Парижі, та забезпечення виборів в ОРДЛО вже наступного жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?