"Ми чекаємо...": у Меркель нарешті відреагували на вибори в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми чекаємо...": у Меркель нарешті відреагували на вибори в Україні

"Ми чекаємо...": у Меркель нарешті відреагували на вибори в Україні
Джерело:  online.ua

Влада Німеччини чекає рішучих реформ від нового українського лідера Володимира Зеленського та його політичної сили, яка здобула перемогу на парламентських виборах в Україні. З даною заявою виступила наступниця Ангели Меркель таголова Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Аннегрет Крамп-Карренбауер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Новий президент Володимир Зеленський тепер має потужний мандат на втілення свого амбіційного порядку денного реформ... Ми чекаємо, що він тепер рішуче візьметься за ці реформи, щоб виконати сподівання українців, зокрема щодо боротьби з корупцією, базових умов для економіки і модернізації державного управління", - зазначила наступниця Меркель.

Нагадаємо, за попередніми даними, у парламент потрапляють п’ять партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа — за Життя", "Європейська солідарність", ВО "Батьківщина" та "Голос".

Як повідомляв ONLINE.UА,  партія "Голос" готова об’єднуватися в коаліцію  з політсилами, які відповідають чітким умовам. З даною заявою виступив лідер партії Святослав Вакарчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?