Ми готові: у Путіна шокували новою заявою щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми готові: у Путіна шокували новою заявою щодо Донбасу

Ми готові: у Путіна шокували новою заявою щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров каже, що Кремль готовий всіляко сприяти виконанню Мінських угод з боку бойовиків окупованих районів Донецької і Луганської областей. Про це він заявив за підсумками переговорів з главою МЗС Норвегії Іне Еріксен Серейде, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Ми сподіваємося, що ситуацію на сході України все-таки вдасться врегулювати на основі мінських домовленостей. Ми чуємо регулярні підтвердження з боку президента Зеленського про те, що він хоче це зробити. Будемо сподіватися, що у нього вийде. Ми готові всіляко сприяти виконанню цих домовленостей по лінії Донецька і Луганська", - сказав Лавров.

Зазначимо, нещодавно в Москві відповіли на звинувачення Зеленського в тому, що Москва навмисне затягує з нормандським самітом. Там поспішили виправдатися і заявили, що українська влада поспішає з проведенням нормандського саміту, щоб переглянути Мінські домовленості по Донбасу. Таку думку висловив глава МЗС Росії Сергій Лавров, коментуючи заяву президента України Володимира Зеленського про необхідність проведення термінової нормандської зустрічі з Донбасу і Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Зеленський під час прес-марафону поскаржився на те, що йому доводиться виконувати умови Мінських угод, які підписав Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?