Зеленський висунув гучне звинувачення Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський висунув гучне звинувачення Порошенко

Зеленський висунув гучне звинувачення Порошенко
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський поскаржився на свого попередника Петра Порошенка за те, що він підписав Мінські угоди, які передбачають відведення військ на Донбасі. Президент України підкреслив, що Порошенко погодився на відведення військ, що на даний момент не може дозволити собі Київ. Про це Зеленський заявив під час пресмарафону, який проходить 10 жовтня в Києві, повідомляє ONLINE.UA.

"У Мінських угодах ще є відвід, який ми собі не можемо дозволити. Ось що мені з цим робити? Я не можу собі цього дозволити - а там підписали. Підписав той незалежний президент ... Підписали люди, який зараз ходить і говорить:"Ай -яй-яй". Я як Ван Дамм - в конкретному шпагаті. Було б три ноги - на три ноги б мене посадили", - заявив Зеленський.

При цьому Зеленський запевнив, що розведення сил на Донбасі, яке прописано в формулі Штайнмаєра по Мінським угодами, буде проходити тільки в тих районах, де буде можливо повністю забезпечити безпеку місцевих жителів. Він закликав українців не тримати себе в "розтяжці", "садити на шпагат" і не "послаблювати" протестними акціями, підкресливши в черговий раз, що не зробить нічого проти інтересів України.

"А якщо мені скажуть: "Далі, Володя Зеленський, йди по Мінську", тоді я прийду до вас і скажу:"А зараз, шановне товариство, давайте сядемо всі разом на цей шпагат і разом будемо відповідати за кожне життя", - додав Зеленський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський зробив важливу заяву по Донбасу. Він повідомив, що Україна готова на будь-які серйозні кроки, щоб якомога швидше завершити війну на сході України і повернути під контроль Києва окуповані території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?