Ми готові: Зеленський зробив заяву про Україну і НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми готові: Зеленський зробив заяву про Україну і НАТО

Ми готові: Зеленський зробив заяву про Україну і НАТО

Офіційний Київ вважає доцільним тримати питання щодо ПДЧ на порядку денному у відносинах з НАТО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

З відповідною заявою виступив український президент Володимир Зеленський. За його словами, держава веде реформи, пам'ятаючи про план дій.

"Ми готові доводити – Україна заслуговує цього формату", – стверджує він.

Лідер України пояснив, що Київ і НАТО узгодили зміну формату практичної співпраці.

"Ми сьогодні домовилися про новий консолідований пакет допомоги та заходів", – додав Зеленський.

Нагадаємо, делегація представників НАТО прибула в Україну 30 жовтня. Вони запланували дводенний візит, під час якого проведені зустрічі та наради з багатьох питань. Візит розпочався з відвідування Одеси. Другий день делегація провела в українській столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг оголосив, що для набуття Україною статусу держави-союзниці НАТО потрібно продовжувати реформи. Він нагадав про потужний мандат довіри до нової влади від місцевого населення та закликав офіційний Київ забезпечити процвітання і безпеку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?