Ми хочемо крові: новий генпрокурор Рябошапка виступив з попередженням
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми хочемо крові: новий генпрокурор Рябошапка виступив з попередженням

Ми хочемо крові: новий генпрокурор Рябошапка виступив з попередженням
Джерело:  online.ua

Новий очільник ГПУ Руслан Рябошапка заявив, що планує регулярно притягати до відповідальності високопоставлених чиновників і повернути державі максимальний обсяг вкрадених активів, повідомляє ONLINE.UA.

 "Я своїм завданням бачу зробити цю систему ще більш потужною, зробити все-таки прокуратуру дійсно органом, який координуватиме всі правоохоронні органи і ставити перед ними завдання в сфері боротьби зі злочинністю і контролювати виконання цих завдань, причому жорстко. Ми не хочемо крові буквально, але в сенсі правовому ми хочемо крові. Щотижня хтось має бути притягнутий до відповідальності з високопоставлених чиновників", - пояснив Рябошапка.

 За його словами, кнайбільше активів, фінансів, які були вкрадені в України і у наших людей, повинні бути знайдені і повернені країні.

"Власне, це і буде нашим головним пріоритетом на найближчі роки ", - зазначив генпрокурор.

Як повідомляв ONLINE.UA, військова прокуратура розкритикувала заяву Рябошапки щодо можливого скорочення відповідних структур. Головний військовий прокурор  Анатолій Матіос пояснює  оголошені плани команди Зеленського поганою обізнаністю щодо діяльності установ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?