Військові прокурори жорстко відповіли Офісу Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Військові прокурори жорстко відповіли Офісу Зеленського

Військові прокурори жорстко відповіли Офісу Зеленського
Джерело:  online.ua

Головна військова прокуратура вважає неприпустимою ліквідацію цієї структури. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво установи.

За словами прокурорів, подібні твердження заступника керівника Офісу президента Руслана Рябошапки демонструють його незнання роботи відомства. Наголошується, що структуру відновили в умовах російської агресії.

Військова прокуратура стверджує, що загалом "до кримінальної відповідальності за ведення агресивної війни притягнуто 263 особи, серед яких 68 громадян РФ (з них 21 високопосадовець, 18 генералів і адміралів, 18 суддів РФ)". Також підкреслюється, що кількість відповідних прокурорів сягає лише 6% від загальної чисельності таких чиновників.

Установа резюмувала, що сподівається на конструктивне реформування та відсутність популізму в майбутньому.

Як повідомляє ONLINE.UA, Рябошапка раніше заявив про відсутність доцільності в існуванні системи військових прокуратур. Він вважає, що іхнє функціонування може бути переглянуто у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?