Ми на порозі важливих подій. Експерт пояснив таємний візит глави ЦРУ до України
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми на порозі важливих подій. Експерт пояснив таємний візит глави ЦРУ до України

Ми на порозі важливих подій. Експерт пояснив таємний візит глави ЦРУ до України
Джерело:  online.ua

Нещодавно американські журналісти дізналися про те, що на початку червня директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс відвідав Київ з таємним візитом. На переконання військового експерта та очільника Українського центру безпеки Сергія Кузана, приїзд шефа ЦРУ може свідчити про майбутні важливі події.

Джерело: "24 Канал"

Чому глава ЦРУ таємно приїздив до Києва - пояснення експерта

Як вважає Сергій Кузан, тема ядерного шантажу Росії було одною з пріоритетних під час зустрічі.

Питання ядерної безпеки було однозначно одним з пріоритетних для американського високопосадовця. Але найголовніше – ми почули напередодні візиту і під час нього, що ми продовжимо просуватися за будь-яких умов та не відмовлятимемось від наших територій, – наголосив військовий експерт.

Окрім того, Сергій Кузан переконаний у тому, що візит Вільяма Бернса до Києва сигналізує про початок доленосних подій для нашої країни.

Те, що очільник ЦРУ сам повинен був приїхати до України, свідчить про те, що ми стоїмо на порозі дійсно важливих подій. Про які саме події – ми дізнаємося невдовзі, – підкреслив експерт.

Він вважає чудовим знаком те, що увага наших міжнародних партнерів до війни в Україні не згасає.

За словами Сергія Кузана, питання тут не лише у військовій допомозі, а й у глибших розвідницьких речах, які потребують особистої участі директора ЦРУ.

Що відомо про візит директора ЦРУ до Києва

1 липня авторитетне американське видання The Washington Post опублікувало статтю про те, що глава ЦРУ Вільям Бернс таємно приїздив в Україну. Згідно з їхніми даними, це сталося ще в червні.

Директор Бернс нещодавно відвідав Україну, як він це робив регулярно з початку недавньої агресії Росії більше року тому, — розповів журналістам інсайдер видання.

Окрім того, зазначається, що команда українського лідера Володимира Зеленського нібито поділилася з шефом ЦРУ деталями власної амбітної стратегії, направленої на звільнення усіх окупованих територій та початок переговорів про умови завершення війни з Москвою до кінця поточного року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?