Ми не будемо вас благати: українська влада звернулася до НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми не будемо вас благати: українська влада звернулася до НАТО

Ми не будемо вас благати: українська влада звернулася до НАТО
Джерело:  interfax.com.ua

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба під час візиту в штаб-квартиру НАТО розповів, чи обговорюватиметься надання Україні Плану дій щодо членства в Альянсі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"На все свій час...Я особисто сповідую прагматичний підхід. У відносинах з НАТО і ЄС слід досягати того рівня, коли ми самі станемо для них незамінними. Ми не повинні стояти під дверима і стукати в закриті двері і благати "візьміть нас". Ми маємо працювати у такий спосіб, щоб вони зрозуміли, що без нас вони слабкіші, ніж з нами", - заявив він.

Політик наголосив, що "саме такий підхід просуватиме на своїй посаді".

Окрім того, у Брюсселі Кулеба домовився "активізувати роботу спільної робочої групи з оборонної реформи Україна-НАТО".

Варто нагадати, що 7 лютого Верховна Рада закріпила у Конституції курс України на Європейський союз та НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше очільниця делегації Парламентської асамблеї НАТО зі спостереження Мадлен Мун на прес-конференції у Києві заявила, що  позачергові парламентські вибори в Україні у НАТО не можуть назвати досконалими. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?