НАТО жорстко розкритикувало вибори в Україні: що не сподобалося Альянсу
Категорія
Світ
Дата публікації

НАТО жорстко розкритикувало вибори в Україні: що не сподобалося Альянсу

НАТО жорстко розкритикувало вибори в Україні: що не сподобалося Альянсу
Джерело:  online.ua

Очільниця делегації Парламентської асамблеї НАТО зі спостереження Мадлен Мун на прес-конференції у Києві заявила, що позачергові парламентські вибори в Україні у НАТО не можуть назвати досконалими. За її словами, значна частина українців не мала змоги голосувати, а ще були порушення і тиск олігархів, передає ONLINE.UA.

Політикиня підкреслила, що мільйони українців в Криму і в частині Донбасу були виключені з виборчого процесу. Окрім того, у виборчому процесі Мун побачила також інші важливі недоліки – це не дозволяє оцінити його абсолютно позитивно.

"Ці вибори не можна назвати досконалими, найбільше порушень на мажоритарних округах, олігархи домінують в ЗМІ", - додала вона.

Політикиня наголосила, що Парламентська асамблея НАТО допомагатиме Україні в європейській інтеграції і готова співпрацювати з новим парламентом.

Варто зазначити, що влада Німеччини також чекає рішучих реформ від нового українського лідера Володимира Зеленського та його політичної сили, яка здобула перемогу на парламентських виборах в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше прем’єр-міністерка Молдови  Майя Санду привітала Володимира Зеленського  з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?