Ми не можемо: Зеленський вразив заявою про війну на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми не можемо: Зеленський вразив заявою про війну на Донбасі

Ми не можемо: Зеленський вразив заявою про війну на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не можна лише з одного боку врегулювати війну на Донбасі, яка почалася близько шести років тому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ лідера на презентації системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

На його думку, весь процес залежить не тільки від України.

"Ми сьогодні, на жаль, живемо в сучасному світі, де пріоритет – не людина, а різні речі у воюючому світі. Ми всі знаємо, що у нас війна на Сході, де обов’язково ми переможемо. Але зупинити цю війну в односторонньому порядку ми не можемо. Не все залежить тільки від України", - підкреслив Зеленський.

Він також нагадав про регулярну загибель українців у зіткненнях з ворогом.

Останнє криваве загострення на Донбасі сталося 10 березня. Окупаційні війська вели жорсткі обстріли українських позицій під Авдіївкою та Пісками, а також підбили військову вантажівку. Тоді загинули троє бійців ОС.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський звернувся до проросійських сил на Донбасі з важливим та жорстким попередженням. Він наголосив, що бійці ЗСУ будуть давати належну відповідь на атаки бойовиків, а також зазначив, що ворог припустився фатальної помилки, коли почав масштабний обстріл 10 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?