Це фатальна помилка - Зеленський зробив попередження бойовикам на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Це фатальна помилка - Зеленський зробив попередження бойовикам на Донбасі

Це фатальна помилка - Зеленський зробив попередження бойовикам на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звернувся до проросійських сил на Донбасі з важливим та жорстким попередженням. Він наголосив, що бійці ЗСУ будуть давати належну відповідь на атаки бойовиків, а також зазначив, що ворог припустився фатальної помилки, коли почав масштабний обстріл 10 березня. Попередження окупантам глава держави озвучив в ході представлення новога міністра оборони Андрія Тарана, передає ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Сьогодні ми робимо все заради мирного врегулювання конфлікту на сході України. Але я не раджу противнику думати, що наше бажання миру послаблює нашу здатність дати відсіч. Це не так. І українські військові уповноважені завжди давати адекватну, потужну відповідь на дії агресора Той, хто думає, що можна безкарно стріляти по українських солдатах, фатально помиляється. І це доводить статистика втрат супротивника в березні", - заявив український лідер.

Володимир Зеленський нагадав усім присутнім, що 10 березня на Донбасі проросійські сили неочікувано атакували бійців ЗСУ та вкотре застосували зброю, заборонену мінськими угодами. Окрім того, противник обстріляв вантажний автомобіль одного з підрозділів ОС – троє українських героїв, на жаль, загинули. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

Глава держави також повідомив, що наразі активно розробляють церемонію почесного вшанування кожного загиблого бійця ЗСУ. Володимир Зеленський попросив новога міністра оборони, очільника Генштабу, міністра ветеранів завершити розробку впродовж тижня – щоб таку церемонію проводили у кожному місті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗСУ жорстко помстилися  за вбитих побратимів на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?