Ми перемогли - Лукашенко здивував черговою резонансною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Ми перемогли - Лукашенко здивував черговою резонансною заявою

Ми перемогли - Лукашенко здивував черговою резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко, який є одним зі світових лідерів, який не вірить в пандемію, раптово заявив про перемогу Білорусі над коронавірусом, хоча в цій країні як і раніше щодня фіксують по кілька сотень нових хворих. Він вважає, що офіційний Мінськ продемонстрував політичну розсудливість та народну мудрість, не вводячи жорсткий карантин, як це зробили інші країни, тому країні і вдалося раніше за всіх впоратися з COVID-19. З такоюрезонансною заявою Лукашенко виступив 2 липня під час вручення державних нагород, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"На передовій через коронавірусну інфекцію виявилися медики. Наша система охорони здоров'я вистояла. Але ми не знижуємо градус боротьби, хоча вже сьогодні можна сказати - ми перемогли. І після остаточної перемоги над СОVID-19 обов'язково окремо зустрінемося з нашими лікарями, які сьогодні все ще на посаді ", - заявив Лукашенко.

Важливо відзначити, що Лукашенко ще в кінці травня відзначав поліпшення епідеміологічної ситуації в Білорусі і передбачав швидку перемогу над коронавірусом. Правда, тоді він сподівався на "божу допомогу", яка допомогла білорусам впоратися з пандемією. І це не перша резонансна заява Лукашенка про коронавірус. Президент Білорусі неодноразово називав ситуацію навколо коронавіруса в світі психозом, радячи білорусам лікуватися горілкою, лазнею та роботами на тракторі. І це все при тому, що з початку пандемії коронавірусна інфекція підтвердилася у 62424 жителів Білорусі.

Слід нагадати, в Білорусі майже не вводили карантинних обмежень на тлі епідемії коронавіруса. Вона стала єдиною країною Європи, на території якої продовжували грати професійні матчі з футболу. Також в цій країні активно готують президентські вибори, які запланували на 9 серпня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко заявив, що Білорусі не було б, якщо в країні зважилися б на жорсткий карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?