Ми пливемо в одному човні: Зеленський поставив важливе завдання українським зіркам
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми пливемо в одному човні: Зеленський поставив важливе завдання українським зіркам

Ми пливемо в одному човні: Зеленський поставив важливе завдання українським зіркам
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський провів зустріч з українськими представниками шоу-бізнесу, акторами, культурними діячами і спортсменами. Він закликав об'єднатися всіх заради важливої справи - перемоги у війні з Росією, яку агресор веде на Донбасі. Фото із зустрічі Зеленського з зірками опублікувала прес-служба президента України, передає ONLINE.UA.

На опублікованих знімках видно, що на зустрічі з Зеленським були присутні Тіна Кароль, Потап, Ольга Сумська, нардепи і міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

"Для нас дуже важливо, щоб ми з вами були єдиною командою. Якщо ми зрозуміємо, що пливемо в одному човні і хочемо рухатися вперед, а не назад, то, я думаю, ми багато зможемо", - сказав Володимир Зеленський під час відкриття зустрічі.

Він закликав зірок кіно, спорту і шоу-бізнесу підтримувати інформаційну політику, спрямовану на ментальне єднання і повернення українців, які зараз проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу. На думку Зеленського, дуже важливо перемогти у війні не за допомогою зброї, а шляхом дипломатії, завдання якої сьогодні стоять перед кожним діячем культури.

"Ми живемо в Україні і будемо робити все для того, щоб повернути території, повернути людей, перш за все ментально. Є різні люди в Україні, і наша місія - щоб ми жили в одному просторі, незалежно від мови, національності, релігії. І цього можливо досягти тільки з вами, тому що культура, наука, спорт - це завжди дуже великі перемоги, які люди відчувають незалежно від того, де живуть, - навіть ті люди, які з якихось причин не змогли виїхати з окупованих територій. Це повинно бути і в піснях, і в театрі, і в кіно, і в спорті. Цей настрій в цілому ми хочемо передати", - заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що буде робити все для перемоги і встановлення миру в Україні. Він додав, що готовий до діалогу з присутніми щодо проблемних питань в їх галузях для пошуку шляхів їх вирішення, розвитку культурної сфери і досягнення мети по єднанню суспільства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома співачка українського походження Наташа Корольова, яка живе і виступає в Росії, вирішила відвідати батьківщину. Зірка російської сцени публічно звернулася до українського лідера Володимира Зеленського з проханням скасувати заборону СБУ, яка була введена ще три роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?