Ми порозуміємося: Трамп знову виступив зі скандальною заявою щодо Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми порозуміємося: Трамп знову виступив зі скандальною заявою щодо Росії

Ми порозуміємося: Трамп знову виступив зі скандальною заявою щодо Росії
Джерело:  online.ua

США повинні налагодити відносини з Росією і відновити торгівлю. З такою раптовою заявою виступив президент США Дональд Трамп після завершення розслідування про втручання РФ у президентські вибори 2016 року, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Трамп упевнений, що тепер Білий дім може відновити відносини з Кремлем, після того, як доказів зв'язків передвиборного штабу Трампа з Путіним в період президентських виборів 2016 року виявити не вдалося.

"Думаю, ми повинні бути в змозі торгувати з Росією. Вважаю, ми можемо порозумітися з Росією після того, як полювання на відьом ... закінчилася і вони (слідчі - ред.) витратили $45 млн і не знайшли нічого", - заявив Трамп.

Нагадаємо, в квітні минулого року був опублікований повний текст доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Росії в президентські вибори в США 2016 року. За його висновками, Росія дійсно дійснила на них вплив через ГРУ. Також в ході слідства розслідувався зв'язок американського президента Дональда Трампа і російського уряду. Автори доповіді дійшли висновку, що змови між Трампом і Росією нібито не було.

Слід зазначити, що в кінці 2019 року стало відомо про те, що адміністрація Трампа намагалася перешкодити введенню "пекельних санкцій" проти Росії. Йдеться про законопроєкт сенатора-республіканця Ліндсі Грема, який недавно підтримав комітет Сенату з міжнародних відносин. В даному документі пропонується карати фізичних і юридичних осіб Росії, причетних до тиску Кремля на Україну, а також втручання в президентські вибори в США, в справи Сирії і переслідування дисидентів в РФ. У Трампа ж вирішили, що санкції можуть вразити американські банки, які працюють в Росії, а також завдати шкоди активам менеджерів з США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ще в жовтні минулого року президент США Дональд Трамп виступав за дружбу з Росією. Він заявляв, що готовий йти на зближення з Кремлем, так як, на думку глави Білого дому, це буде розумним рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?