Ми повинні: Кличко виступив з гучною заявою про київське метро
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми повинні: Кличко виступив з гучною заявою про київське метро

Ми повинні: Кличко виступив з гучною заявою про київське метро
Джерело:  online.ua

Очільник Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко заявив, що користуватися метрополітеном після його відкриття можливо буде лише за умови дотримання жорстких правил. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг від 14 травня.

За словами політика, киянам слід їздити підземкою лише у випадку нагальної потреби. Так, у Києві почалося послаблення карантину, однак людям варто працювати дистанційно, якщо це можливо.

Кличко пояснив, що багато українців повернулися на роботу після введення першого етапу пом'якшень. Це спричинило ускладнення на столичних дорогах та спонукало його звернутися до уряду.

"Будьте розсудливими, думайте, насамперед, про свою безпеку! Так, метро працює в багатьох містах Європи. Але там немає натовпів, і люди користуються ним тільки за нагальної потреби. І дотримуються правил. Навіть, якщо вам набридло це чути, я все одно буду повторювати: якщо ви самі нехтуєте своїм здоров'ям та здоров'ям своїх близьких, – вас не зможе врятувати ніхто!" - наголосив мер.

Він нагадав, киянам слід дотримуватися правил та вимагати цього від оточуючих.

"Бо Кличко кожному маску не одягне! Ми повинні подолати цей виклик. І зможемо це зробити тільки спільними зусиллями, коли кожен розумітиме свою відповідальність. Розумітиме, що загроза — реальна, а не міф", - додав очільник міста.

Станом на ранок 14 травня в Україні підтвердили 16 847 випадків нового коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві інфраструктури України розробили план з трьох етапів для відновлення руху транспорту, який зупинили через коронавірус COVID-19. За словами міністра Владислава Криклія, дати введення кожного етапу необхідно узгодити з Міністерством охорони здоров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?