Ми шукали спосіб: Мессі вразив заявою про Барселону та коронавірус
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ми шукали спосіб: Мессі вразив заявою про Барселону та коронавірус

Ми шукали спосіб: Мессі вразив заявою про Барселону та коронавірус
Джерело:  online.ua

Зірковий гравець ФК "Барселона" та аргентинської футбольної збірної Ліонель Мессі виступив з несподіваним зізнанням, пов'язаним з пандемією коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на акаунт футболіста в Instagram.

За його словами, футболісти відмовляться від 70% своєї регулярної зарплати, аби допомогти каталонському клубу під час епідемії COVID-19. Щобільше, гравці спрямують ці кошти безпосередньо іншим робітникам команди, які втрачають прибуток в умовах скасованих матчів.

"Нас не перестає дивувати, що всередині клубу були ті, хто намагався чинити на нас тиск і змусити зробити те, що ми й так збиралися зробити. Угоду відклали на кілька днів через те, що ми шукали правильний спосіб допомогти клубу і його працівникам в ці важкі часи", - додав Мессі.

Згідно з непідтвердженими даними, "Барселона" може втратити близько 100 мільйонів євро, поки триває загальний карантин.

Як повідомляв ONLINE.UA, навіть Олімпійські ігри перенесли з 2020 року. У понеділок, 30 березня, представники МОК, уряду Японії та Міжнародного паралімпійського комітету погодилися почати Ігри-2020 23 липня наступного року. Вони триватимуть до 8 серпня. Нагадаємо, Олімпіаду планували провести з 24 липня до 8 серпня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?