Ми стурбовані: з'явилася реакція Москви на висунення Порошенко на президентські вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми стурбовані: з'явилася реакція Москви на висунення Порошенко на президентські вибори

Ми стурбовані: з'явилася реакція Москви на висунення Порошенко на президентські вибори
Джерело:  online.ua

Росія стурбована тим, що чинний президент України Петро Порошенко вирішив піти на другий термін і взяти участь в президентських виборах 2019 року.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Пан Порошенко веде себе як людина безвідповідальна, сприяє прийняттю законів про державну мову, про освіту, які порушують права національних меншин в Україні. Він грубо вторгається в церковну сферу. До чого це призведе для країни - це відкрита опція. Ми з цього приводу стурбовані. Будемо чекати, як проголосують українські виборці", - заявив Карасін.

Слід зазначити, що раніше Нацрозвідка США представила звіт, в якому зазначено, що Росія вживе заходів для впливу на президентські вибори в Україні. У Москві сподіваються прибрати з поста президента Порошенко і привести до влади менш антиросійський парламент, говориться в звіті.

Нагадаємо, вибори президента в Україні заплановані на 31 березня 2019 року. Парламентські вибори в країні пройдуть 27 жовтня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МЗС РФ зухвало відповіли на слова Порошенко про необхідність досягнення "холодного миру" між Україною і Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?