Ми це зробимо - промоутер вразив обіцянкою про довгоочікуваний бій Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ми це зробимо - промоутер вразив обіцянкою про довгоочікуваний бій Ломаченка

Ми це зробимо - промоутер вразив обіцянкою про довгоочікуваний бій Ломаченка
Джерело:  online.ua

Організатори бою між українцем Василем Ломаченком і американським бійцем Теофімо Лопесом зіткнулися з труднощами. Утім, вже в середині серпня, за два місяці до події, промоутери розкрили обнадійливі для фанатів деталі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За словами промоутера Боба Арума, бій за володарювання титулом абсолютного чемпіона світу в легкій вазі відбудеться — Лопес погодився на запропоновані умови. Подію попередньо готують на 17 жовтня.

"Нічого не закінчено, поки не підписані контракти. Я не намагаюся бути панікером, але ми домовилися з менеджером Лопеса Девідом Макуотером. Нам потрібно підписати необхідні папери. Ми зробимо це завтра", - наголосив Арум.

Водночас він зауважив, переговори про довгоочікуваний чемпіонський бій ускладнені, на арені, ймовірніше, не зможуть бути присутні вболівальники. Гонорари боксерів прямо пов'язані з продажу квитків, тож вони страждають разом з усіма сторонами через цю ситуацію.

Раніше Лопес та його менеджери були невдоволені гонораром, який тому запропонували - 1,2 мільйона доларів. Водночас Ломаченку, за певними даними, пропонували понад 3 мільйони доларів. Українець навіть погодився зрізати частину винагороди. Окремі ЗМІ стверджували, що зменшення було б нібито навіть на користь опонента.

Нагадаємо, бій американця з українцем повинен був відбутися ще 31 травня. Його зірвав карантин, введений через коронавірус COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, Боб Арум раніше виступав з обурливою критикою на адресу американського боксера. Він наголошував, Лопес отримав би від бою проти Ломаченка удвічі більше, ніж йому пропонували раніше. Водночас промоутер зауважив, що не готовий витрачати мільйони, бо боксер вважає себе ще крутішим, ніж його вважають інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?