Ми вас витягнемо - МЗС невідкладно звернулося до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми вас витягнемо - МЗС невідкладно звернулося до українців

Ми вас витягнемо - МЗС невідкладно звернулося до українців
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба детально розказав про виконану роботу щодо повернення з Шрі-Ланки кількох сотень українських туристів, які вже 3 добу не можуть повернутися додому. Він пообіцяв українцям, що зробить все можливе, аби витягнути їх звідти. Про це дипломат розповів у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Дмитро Кулеба наголосив, що наше посольство звернулося до української громади на Шрі-Ланці, яка "допомагає втілити практичні рішення для повернення наших додому". Також авіакомпанія Air Arabia підтвердила готовність виконати заплановані раніше додаткові рейси для громадян України 18, 20 та 21 березня і отримала необхідні дозволи на приліт до України. А Flydubai попросила надати дозвіл на приліт, а коли офіційний лист був наданий, попросила інший, який вже теж надали.

За словами українського дипломата, МЗС України, посольство в Індії, Міністерство інфраструктури, Державне агентство України з туризму та курортів і туроператори України роблять все можливе, аби запланований переліт все-таки відбувся.

Тим, хто зараз на Шрі-Ланці, міністр порадив не шукати самостійно обхідні шляхи через треті країни, бо в них можна застрягнути ще на довше.

"Переконайтесь, що ви надіслали свої контакти та інформацію про своє місце перебування до Посольства України в Індії та зареєструвались в системі "ДРУГ". Ми вас витягнемо", - пообіцяв українцям очільник МЗС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський невідкладно звернувся до громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?