Ми все перевіримо - Зеленський дав народу нову обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми все перевіримо - Зеленський дав народу нову обіцянку

Ми все перевіримо - Зеленський дав народу нову обіцянку
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський нагадав своїй команді, що розподіл спецзасобів захисту для боротьби з пандемією коронавірусу, доставку яких для лікарень у регіони організовує центральна влада, повинен у будь-якому випадку проходити справедливо. Про це глава держави повідомив в ході селекторної наради щодо боротьби з поширенням COVID-19, інформує ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

"До нас звертається дуже багато лікарів: пишуть листи, роблять відеозвернення щодо того, що вони не отримують маски, респіратори, захисні костюми, рукавички та інші засоби, які ми переправляли з Києва. Розподіл спецзасобів проти коронавірусу між лікарнями має відбуватися справедливо. Ми перевіримо лікарні щодо того, що вони отримують, аби переконатися, що наші лікарі та пацієнти справді захищені", - пообіцяв українцям Володимир Зеленський.

Окрім того, глава держави нагадав усім присутнім на нараді, що станом на ранок 2-го квітня кількість лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусом в Україні зросла до 804, з них за останню добу зафіксовано 135 нових випадків. Президент також наголосив, що 20 загиблих українців майже всі мали хронічні хвороби у важкій формі.

"Треба постійно говорити про групи ризику та наголошувати, що ми всі – і влада, і суспільство – маємо берегти наших стареньких і піклуватися про людей, які вже мають затяжні хвороби. Наголошувати на цьому треба постійно", - підкреслив український лідер.

Окрім того, Зеленський повідомив, що в Україні немає проблем із забезпеченням продуктами харчування. За його словами, незначне зростання цін відбувається на деякі імпортні продукти, оскільки вони дорожчають на світових ринках.

Також глава держави обговорив із своєю командою координацію взаємної медичної допомоги з Італією.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, жителі Монастириського району, який знаходиться в Тернопільській області, записали термінове відеозвернення до українського лідера Володимира Зеленського - просять про екстрену допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?