Ми всерйоз ще нічого не починали: Путін намагається залякати Україну та Захід
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми всерйоз ще нічого не починали: Путін намагається залякати Україну та Захід

Ми всерйоз ще нічого не починали: Путін намагається залякати Україну та Захід
Джерело:  online.ua

7 липня очільник Кремля Володимир Путін, який розв'язав війну проти України, вкотре спробував залякати український народ та міжнародну спільноту. Диктатор цинічно заявив, що країна-агресорка "всерйоз поки що нічого не починала".

Джерело: росЗМІ

Путін спробував залякати українців на 134-й день війни

Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою... Ну що тут скажеш. Нехай спробують. Ми вже багато чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це - трагедія для українського народу. Але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали. При цьому ми не відмовляємось і від мирних переговорів, але ті, хто відмовляється, повинні знати, що чим далі, тим складніше їм буде з нами домовитися, - заявив російський диктатор.

Варто зазначити, що очільник Кремля, котрий традиційно намагався залякати Україну і розповідав про "загниваючий" Захід, сидів за величезним столом подалі від людей.

Фото - t.me/sibrealii/10511

У війні, яку розв'язав сам Путін, він продовжує звинувачувати Захід і США. Він також почав стверджувати, що Захід, мовляв, уже "програв", бо почався "злам світопорядку по-американськи".

Як уже згадувалося раніше, 2 березня Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію, в якій засудила вторгнення Росії в Україну і закликала владу РФ негайно вивести всі сили з України. Це рішення підтримала 141 країна, 5 були проти і 35 утрималися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?